Vanaf € 1195!

bruikbaar op ieder scherm
basisprijspakketten

Betaalbare website

Basisprijs voor een voordelige website

Wij maken betaalbare websites. Het is mogelijk om een professionele website te laten maken, die ook nog eens betaalbaar is. In ons concept kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, waarbij de basisprijs van de website € 1195 bedraagt. Een basis website beschikt over standaard functionaliteit, zoals hieronder beschreven. Wilt u extra functionaliteit, dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem contact op met ons; wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een website is per slot van rekening altijd maatwerk.

Een website vergt altijd onderhoud. Daarom bieden wij verschillende onderhoudspakketten in combinatie met het website ontwerp. Het verschil in onze pakketten ligt in onder andere het aantal pagina’s, welke toepassingen in uw website zijn ingebouwd en de backup frequentie van uw website.

Standaard Functionaliteit

Iedere door ons geleverde website beschikt over de volgende functionaliteit:

  • Responsive ontwerp, dus ook bruikbaar op tablet en telefoon
  • Content Management Systeem; tekst en foto’s aan te passen door de gebruiker
  • Standaard contactformulier
  • Integratie met bestaande social media
  • Adres aangevuld met Google Maps
  • Domeinregistratie of -verhuizing
  • Aanmelden bij zoekmachines

Extra Functionaliteit

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor extra functionaliteit van uw website. Hierbij kunt u denken aan integratie email services, uitgebreide contactformulieren en sliders met impact.

Neem vooral vrijblijvend contact op, zodat wij u hierover persoonlijk kunnen informeren.

Nadat we voor u de zaken op een rij hebben gezet, brengen we graag een vrijblijvende offerte uit. Na ondertekening gaan wij dan voortvarend aan de slag om voor u een professionele website te ontwerpen en ontwikkelen, geheel naar uw wensen!

Onderhoudspakketten

Call Now Button