Hoe verloopt onze samenwerking?

heldere communicatie - afspraak is afspraak
website laten maken

Werkwijze om te komen tot een professionele website

Gesprek
We starten onze werkwijze met een persoonlijk gesprek over uw specifieke wensen en onze samenwerking. Als het klikt, zullen we direct beginnen met het opmaken van een offerte.

Offerte
U ontvangt de volgende werkdag een voorstel gebaseerd op ons eerdere gesprek. De prijzen in dit voorstel zijn gebaseerd op de prijzen zoals genoemd op deze pagina.

Ontwerp
Na ondertekening van de offerte, ontvangt u spoedig een eerste ontwerp. We luisteren naar uw commentaar en brengen eventuele wijzigingen aan. We zullen zeker stellen, dat u helemaal tevreden bent voordat we de volgende stap zetten.

Inhoud
Webdesign gaat niet alleen maar over het uiterlijk van uw website. Het is van groot belang, dat de tekst en afbeeldingen op uw website geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Wij nemen uw tekst en afbeeldingen door en adviseren u met betrekking tot leesbaarheid en zoekmachine optimalisatie.

Laatste beoordeling
Zodra de website technisch gereed is, volgt een uitgebreid testtraject. We zullen de website bekijken als geheel. Uw commentaar wordt uiteraard meegenomen en samen kijken we naar mogelijke verbeterpunten.

Lancering
Wanneer u tevreden bent, wordt de website opgeleverd en is deze toegankelijk voor uw klanten
We streven te allen tijde naar een heldere communicatie en zijn pas tevreden als u dat bent!

Het is ons doel om voor u een professionele website te realiseren. Daarom staan wij altijd voor u klaar en zullen proberen om mogelijke problemen zo snel mogelijk op te lossen. Onze communicatie is helder en ‘to the point’! Ons credo is ‘afspraak is afspraak’!

Call Now Button